Wij zijn weer open!

Bibliotheek gaat weer open!

 

Goed nieuws! Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken is vanaf 20 mei weer voorzichtig en met inachtneming van alle protocollen geopend voor onze leden. Gelukkig maar, want we hebben jullie enorm gemist.

 

Op maandag 17 mei kondigde het kabinet aan dat alle bibliotheken in Nederland weer open mogen. We zijn erg blij jullie weer te mogen verwelkomen. De bibliotheek is zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is. 

 

Boeken lenen en terugbrengen

Wanneer je de bibliotheek bezoekt, gelden de coronamaatregelen; er mag een beperkt aantal mensen naar binnen, iedereen die naar binnen gaat moet een mandje meenemen en wanneer de mandjes op zijn, dan dien je (op anderhalve meter afstand van elkaar) te wachten tot er weer een mandje beschikbaar is. Zoek doelgericht materialen.

 

Afhaalbieb

De afhaalbieb blijft open als je dat veiliger vindt. Bel of mail je eigen vestiging en we leggen de boeken graag voor je klaar. Meer info afhaalbieb.

 

Gebruikmaken van computers en werkplekken en het lezen van kranten en tijdschriften

Kranten en tijdschriften lezen, printen, kopiëren en gebruikmaken van de computers is vanaf dinsdag 8 juni weer mogelijk. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en voorlopig met een tijdslot van een half uur. Bij binnenkomst dien je een registratieformulier in te vullen.

 

We kijken ernaar uit om je snel te verwelkomen in de Bibliotheek! Blijf gezond en let op elkaar!