werkfit

werkfit

Werk-fit helpt je verder!

Ben je op zoek naar (ander) werk? Daar kun je soms wel wat hulp bij gebruiken. Met de maandelijkse Werk-Fit bijeenkomst biedt Bibliotheek Landgraaf - Onderbanken jou de kans om andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Je deelt tips met andere werkzoekenden en er zijn regelmatig gastsprekers aanwezig die je bijpraten over relevante onderwerpen.

Fit voor werk
Het doel van Werk-Fit is je te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Wat is voor jou de beste manier om te solliciteren, wat zijn jouw sterke kanten en hoe ziet jouw CV er op zijn best uit?

Kennis-injecties
Elke even maand besteden we het eerste deel van de bijeenkomst aan een workshop waarin je een kennis-injectie krijgt. Specialisten op het gebied van werk en werk zoeken praten je dan bij over nieuwe ontwikkelingen, helpen je met je CV of Linkedin, of geven Werk-Fit workshops.

Programma
Op de website vind je de actuele data en onderwerpen voor Werk-Fit. Ga naar www.bibliotheeklandgraaf.nl

Aanmelden
De netwerkbijeenkomsten zijn gratis toegankelijk. Aanmelden is niet noodzakelijk maar mag wel. Stuur een email naar info@bibliotheeklandgraaf.nl 

Locatie
Bibliotheek Landgraaf - Burgerhoes
Sweelinckplein 1, Landgraaf.
Meld je bij de receptie.

Iedere eerste donderdag van de maand van 9.00-10.30 in Bibliotheek Landgraaf