taalcafesunplein

taalcafe

Oefen met Nederlands spreken en luisteren tijdens de koffie!

Wilt u graag beter Nederlands leren spreken en luisteren? Bezoek dan het nieuwe Taalcafé in het wijkpunt Sunplein!


Opening
Op donderdag 6 september 2018 opent de bibliotheek Landgraaf-Onderbanken, in samenwerking met stichting Welsun, tussen 10:00 en 12:00 uur het Taalcafé in het wijkpunt Sunplein! U bent van harte welkom om tijdens deze feestelijke ochtend samen met onze taalvrijwilligers aan de slag te gaan. Met behulp van taalspellen, liedjes en het bespreken van actualiteiten maakt u kennis met wat het Taalcafé te bieden heeft. Ook wethouder Schiffelers, gemeente Landgraaf, zal deelnemen.

Het Taalcafé
In een maatschappij waar zelfredzaamheid gevraagd wordt, zijn basisvaardigheden als taal, rekenen en digitale kennis van groot belang. Niet iedereen beschikt over voldoende kennis van de Nederlandse taal wat gevolgen voor het dagelijks leven kan hebben. Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken organiseert daarom in de bibliotheek Landgraaf, bibliotheek Schinveld en het wijkpunt Sunplein het Taalcafé. Tijdens de koffie ontmoeten deelnemers elkaar en oefenen op een laagdrempelige manier met de Nederlandse taal.


Meedoen?
Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u graag op een laagdrempelige manier aan de slag met het verbeteren van uw taalvaardigheden? Bezoek onze feestelijke opening van het nieuwe Taalcafé aan het Sunplein of sluit aan bij een van de Taalcafés in Landgraaf of Schinveld!

- Taalcafé Bibliotheek Landgraaf (Burgerhoes), iedere maandag, 09:00-11:30 uur.
Raadhuisplein 1/Sweelinckplein 1, 6371 LB Landgraaf.
- Taalcafé Bibliotheek Schinveld (Sjinskoel), iedere eerste dinsdag van de maand, 13:30-15:15 uur. Kloosterlaan 7F, 6451 EN Schinveld.
- Taalcafé Wijkpunt Sunplein, iedere eerste donderdag van de maand, 10:00-12:00 uur. Sunplein 19, 6373 LG Landgraaf.