taalcafesunplein

taalcafe

Oefen met de Nederlands taal tijdens de koffie!


Wilt u graag oefenen met de Nederlandse taal? Maar niet in de schoolbanken of alleen? Bezoek dan het nieuwe Taalcafé in de bibliotheek Schinveld en ga aan de slag!


Opening
Op woensdag 13 maart 2019 opent de bibliotheek Landgraaf-Onderbanken, in samenwerking met CMWW Brunssum, tussen 09:30 en 11:30 uur het Taalcafé in de bibliotheek Schinveld! U bent van harte welkom om tijdens deze feestelijke ochtend samen met onze taalvrijwilligers aan de slag te gaan. Met behulp van taalspellen, liedjes en het bespreken van actualiteiten maakt u kennis met wat het Taalcafé te bieden heeft.

Het Taalcafé
In een maatschappij waar zelfredzaamheid gevraagd wordt, zijn basisvaardigheden als taal, rekenen en digitale kennis van groot belang. Niet iedereen beschikt over voldoende kennis van de Nederlandse taal wat gevolgen voor het dagelijks leven kan hebben. Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken organiseert daarom in de bibliotheek Schinveld het Taalcafé. Tijdens de koffie ontmoeten deelnemers elkaar en oefenen op een laagdrempelige manier met de Nederlandse taal.
Meedoen?

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u graag op een laagdrempelige manier aan de slag met het verbeteren van uw taalvaardigheden? Bezoek onze feestelijke opening van het nieuwe Taalcafé in de bibliotheek Schinveld of sluit aan bij een van onze Taalcafés in Landgraaf!
- Taalcafé Bibliotheek Landgraaf (Burgerhoes), iedere maandag, 09:30-11:30 uur.
Raadhuisplein 1/Sweelinckplein 1, 6371 LB Landgraaf.
- Taalcafé Bibliotheek Schinveld (Sjinskoel), iedere woensdag, 09:30-11:30 uur. Kloosterlaan 7F, 6451 EN Schinveld, op de vide.
- Taalcafé Wijkpunt Sunplein, iedere donderdag van, 10:00-12:00 uur. Sunplein 19, 6373 LG Landgraaf.