opendag

open dag

OPEN DAG BURGERHOES PARTNERS
Zaterdag 27 oktober van 13.00-17.00 uur
Raadhuisplein 1


Op zaterdag 27 oktober is iedereen van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur in het Burgerhoes. U kunt dan kennis maken met cursussen, workshops, demonstraties en activiteiten van de diverse partners.

Bibliotheek
In de bibliotheek zijn twee activiteiten speciaal voor kinderen.

IJsprinsessen
We krijgen we hoog bezoek! De welbekende IJsprinsessen komen dan bij ons voorlezen! Ze zullen jullie een sprookje voorlezen, met jullie op de foto gaan, knuffelen, zingen en dansen! Na afloop kun je een glittertattoo laten zetten .Willen jullie de prinsessen ook ontmoeten? Kom dan op 27 oktober naar de bibliotheek. Tijd: 14.30 uur begin, 15.30 uur einde. Leeftijd: van 3 jaar tot 8 jaar. Aanmelden is verplicht. Dat kan via info@bibliotheeklandgraaf.nl of 045-5695660

Creatieve workshop
Tevens is er een gezellige creatieve workshop voor kinderen van 7 tot 11 jaar. Ieder kind maakt een afbeelding/versiering op een stoffen tas. Dit kan met verf maar ook met stempels, stiften, kralen, stof en garen. We gaan ook werken met vrolijke patronen. Voor alle deelnemers is er een drankje en wat lekkers. De workshop wordt gegeven door een docent van de VAZOM. Tijd: 13.30 tot 15.00 uur. Lijkt je dit wat? Reserveer dan snel een plekje!
info@bibliotheeklandgraaf.nl of 045-5695660
Daarnaast kunnen volwassenen terecht voor informatie en demonstraties over e-books en de verschillende mogelijkheden om sterker te worden in taal en digitaal.

Omroep Landgraaf
De omroep geeft mini workshops cameratechniek en er kan ook een workshop programma maken gevolgd worden.

SeniorWeb
Hier kunt u diverse workshops bijwonen op het gebied van computerprogramma’s en er zijn lessen van hoe om te gaan met tablet, smartphone etc.

Service Gilde
Naast informatie over de talencursussen zijn er workshops schilderen en tekenen, bridge en Chinese painting.