inloopsoos

inloop soos

Vrije inloopmiddagen in de SOOS in het Burgerhoes Landgraaf

Vanaf 21 februari tot 27 juni zal als pilot wekelijks een vrije inloopmiddag georganiseerd worden in de Soos van Seniorweb, waarbij de bibliotheek ook een handje toesteekt.

De middag is gratis en ook bestemd voor niet-leden van Seniorweb en bibliotheek Landgraaf.

Deze woensdagmiddagen staan in het teken van verschillende thema’s. Het tijdstip is steeds van 14.00-16.00 uur. U kunt dan terecht met uw problemen. Let op: er wordt geen les gegeven, maar er wordt geprobeerd oplossingen te vinden voor deze problemen.

Het thema Iphone en Ipad wordt opgepakt op 21 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei en 13 juni. Deskundigen staan u deze middag te woord.

De Android-tablet en Android-phone komen aan bod tijdens de woensdagmiddaginloop op 28 februari, 28 maart, 25 april, 23 mei en 20 juni, waarbij zoals altijd deskundigen voor u klaar staan.

Vervolgens kunt u op de data 7 maart, 4 april, 2 mei, 30 mei en 27 juni bij verschillende docenten terecht voor het thema Tablet e-reader en e-books.

Tenslotte wordt het thema Film en foto behandeld. Op de volgende data staan docenten ter beschikking: 14 maart, 11 april, 9 mei en 6 juni.

Heeft u een vraag binnen één van de thema’s, schuw niet, loop binnen en laat u informeren.